Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
SL-R3000 er et højre skiftegreb, som skal bruges på racercykler med fladt styr. Skiftegrebet passer til 9 gears systemer, og der medfølger 1 stk. gearwire til dette Shimano greb. Grebet er fremstillet i al…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 399,00 Før 339,00
DKK 305,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

SL-R3000 er et højre skiftegreb, som skal bruges på racercykler med fladt styr. Skiftegrebet passer til 9 gears systemer, og der medfølger 1 stk. gearwire til dette Shimano greb. Grebet er fremstillet i aluminium og stål/resin. Grebet har 1 kabelindgang, og du kan montere grebet ved hjælp af en spændeklampe. Denne spændeklampe passer til styr med en diameter på 22,2 mm. Shimano har fremstillet SL-R3000 skiftegrebet med et såkaldt Rapidfire Plus system, og med dette system har du mulighed for at skifte 3 gear i én og samme operation.

Anvendelse
Dette højre skiftegreb passer til fladt styr, og dette Sora greb skal anvendes på racerstyr. Shimano Sora SL-R3000 flatbar skiftegrebet skal bruges på Shimanos 9 gears system.

Specifikationer

  • Shimano Sora Flatbar greb højre type SL-R3000
  • Passer til 9 gears system
  • Skiftegrebet leveres inklusiv 1 stk. gearwire
  • Rapidfire Plus system. Hurtigt gearskift med mulighed for at skifte 3 gear ned i een operation.
  • Spændeklampe passer til styrdiameter 22,2 mm
  • 1 Gearkabel indgang
  • Materiale: Aluminium / greb: Stål/resin
  • Modelår 2017
  • Farve: Seriefarve Sort

Montering
Når du skal montere skiftegrebet på styret, skal du anvende en 4 mm unbrakonøgle. Tilspændingsmoment skal være 3 Nm. Du bør være opmærksom på, at skiftegrebet kan betjenes frit i forhold til bremsegrebets placering.

Kvalitetsniveau
Shimano Sora SL-R3000 er et Rapidfire Plus skiftegreb, som er særligt anvendelig til fx motionscykling eller cykling mellem arbejde og bopæl. Grebet passer til fladt styr til dig, som ønsker en "oprejst" kørestilling. Med dette skiftegreb får du en præcis og let skiftefunktion. Du finder et overblik over samtlige komponentgrupper her.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du rengør greb efter behov. Når du skal skifte kabler, skal grebet betjenes, således at kæden bliver placeret på det mindste tandhjul, inden kablet udskiftes.

Ingen anmeldelser af dette produkt.