Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Shimano Sora SL-R3000 flatbar skiftegreb er et venstre greb, som anvendes på Shimanos 2 x 9 gears systemer. Grebet er til racercykler, og der medfølger 1 stk. gearwire til grebet. Skiftegrebet er fremstille…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 389,00 Før 369,00
DKK 332,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette Shimano Sora SL-R3000 flatbar skiftegreb er et venstre greb, som anvendes på Shimanos 2 x 9 gears systemer. Grebet er til racercykler, og der medfølger 1 stk. gearwire til grebet. Skiftegrebet er fremstillet i aluminium og stål/resin, og grebet har 1 kabelindgang. Du monterer grebet ved hjælp af en spændeklampe, som kan bruges på 22,2 mm styr. SL-R3000 skiftegrebet er fremstillet med et såkaldt Rapidfire Plus system, som giver dig mulighed for at skifte 3 gear i én og samme operation.

Anvendelse
Skiftegrebet passer til fladt styr og skal monteres på venstre side af styret. Grebet er fremstillet til racerstyret, og skiftegrebet kan bruges på 2 x 9 gears systemer. Skiftetgrebets kvalitet gør, at grebet henvender sig til motionister, og til de cyklister, som udelukkende bruger cyklen som transportmiddel.

Specifikationer

  • Shimano Sora Flatbar greb venstre type SL-R3000
  • Passer til 2 x 9 gears system
  • Skiftegrebet leveres inklusiv 1 stk. gearwire
  • Rapidfire Plus system. Hurtigt gearskift.
  • Spændeklampe passer til styrdiameter 22,2 mm
  • 1 Gearkabel indgang
  • Materiale: Aluminium / greb: Stål/resin
  • Modelår 2017
  • Farve: Seriefarve Sort

Montering
Det er nødvendigt at bruge en 4 mm unbrakonøgle til monteringen, og tilspændingsmomentet skal være 3 Nm. Vær opmærksom på at skiftegrebet kan betjenes frit i forhold til bremsegrebets placering.

Kvalitetsniveau
Shimano Sora SL-R3000 er et racergreb, som er fremstillet af middelgod kvalitet. Grebet er ideel til motionister, og til cyklister, der bruger cyklen udelukkende som transportmiddel. Skiftegrebet skal monteres på flatbars, og grebet henvender sig til dig, der ønsker en mere "oprejst" siddeposition. Fordelen ved dette skiftegreb er, at du får en præcis og let skiftefunktion. Shimano Sora er en middel gruppe inden for Shimanos racerkomponenter. Du finder et overblik over samtlige komponentgrupper her.

Vedligeholdelse
Dette skiftegreb kræver minimal vedligeholdelse, men du bør rengør grebet efter behov. Når kablet skal skiftes, skal kæden placeres på det mindste tandhjul inden kabelskiftet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.