Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Abus Amparo 485 LH/SP er en varefaktatestet og forsikringsgodkendt lås, der med sit brede og kompakte design, kan sidde på mange cykler, hvor det eller kan være svært at få plads til en fastmonte…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Abus Amparo 485 LH/SP er en varefaktatestet og forsikringsgodkendt lås, der med sit brede og kompakte design, kan sidde på mange cykler, hvor det eller kan være svært at få plads til en fastmonteret lås.

Anvendelse
Denne forsikringsgodkendte Amparo 485 lås er forsynet med slidser, således at låsen kan monteres direkte bagstellets gevindhuller. Abus 485 Amparo er en ekstra bred men kompakt lås. Det gør låsen særligt velegnet til montering på børnecykler, mountainbikes og voksencykler med lave stel. Desuden medfølger der et ekstra beslag, der gør, at låsen kan monteres sammen med bagagebæreren. Det er en monteringsform, som tidligere har været meget udbredt, i dag bruges den monteringsform som regel kun på retro cykler som f.eks. Raleigh Turist De Luxe.
Bøjlen kan kun aktiveres ved brug af nøgle, derfor skal der anvendes nøgle, både når låsen åbnes og lukkes. Nøglen behøver ikke at sidde i låsen under kørsel.

Montering
Låsen fastmonteres i gevindbøsningerne i cyklens bagstel, hertil skal de to medfølgende 5 mm bolte anvendes. Til bolten skal der bruges en 4 mm unbrako nøgle. Skal låsen monteres sammen med en bagagebærer, skal ekstra beslaget monteres på låsen med en stjerne skruetrækker og fastgøres til bagagebæreren med en 8 mm. stjerne/gaffelnøgle.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter på bøjle: 8,5 mm
  • Indvendige mål: 100 x 60 mm
  • 2 nøgler medfølger
  • Varefakta kontrolleret
  • Specialhærdet stål
  • Abus level 8
  • Vægt: 565 gram

Sikkerhed og kvalitet
Denne forsikringsgodkendte lås er udført i specialhærdet stål, som er svært for en tyv at ødelægge. Har du behov for nye eller flere nøgler til låsen, er der mulighed for at bestille disse, blot du har nøglenummeret, som er præget ind i nøglerne. Låsen leveres med stemplet låsebevis.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Låseolien finder du her. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

06-09-2019