3 anmeldelser
Abus 5000 CL Protectus smal er en varefaktakontrolleret og forsikringsgodkendt click lås til sports- og racercykler samt citybikes med smalt bagstel. Låsen fastmonteres med de medfølgende strips. AnvendelseDenne forsikrings…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 165,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Abus 5000 CL Protectus smal er en varefaktakontrolleret og forsikringsgodkendt click lås til sports- og racercykler samt citybikes med smalt bagstel. Låsen fastmonteres med de medfølgende strips.

Anvendelse
Denne forsikringsgodkendte lås er beregnet til at blive fastmonteret på en sports- eller racercykel med et smalt stel. Der skal kun bruges nøgle, når låsen skal åbnes, den kan låses uden brug af nøgle. Som supplement til Protectus 5000 låsen anbefaler vi Protecus 5000 kæden, som er en kædelås, der kan kobles sammen med den fastmonterede lås, således cyklen let kan låses fast til stationære objekter.

Montering
Låsen fastmonteres på cyklens bagstel med de to medfølgende strips. Stripsene spændes med en flad skruetrækker, der er mellem 4,5 og 5,5 mm. Når låsen sidder korrekt og funktionen er afprøvet, kan det overskydende af stripsene skæres af med en hobbykniv.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter på bøjle: 9 mm
  • Indvendige mål: 115 x 51 mm
  • 2 nøgler medfølger
  • Varefakta kontrolleret
  • Specialhærdet stål
  • Abus level 9
  • Vægt: 600 gram

Sikkerhed og kvalitet
Denne forsikringsgodkendte click lås er modsat mange andre fastmonterede låse udført i special hærdet stål, som er svært for en tyv at ødelægge. Låsen har et støvdæksel foran låsecylinderen, dækslet glider selv til siden når nøgle isættes. Har du behov for nye eller flere nøgler til låsen er der mulighed for at bestille disse, blot du har nøglenummeret, som er præget ind i nøglerne. Låsen leveres med stemplet låsebevis.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Låseolien finder du her. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold. 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

EAN: 4003318315015

15-09-2017
Der fulgte mod forventning ikke låsebevis med til en forsikringsgodkendt lås.
13-08-2015
Låsen virker stærk, men den er svær at åbne og lukke. Lidt træls i dagligdagen
25-12-2014
Virkelig ringe kvalitet, det er meget svært at dreje nøgle når låsen er låst. Smøring med låse olie hjælper ikke. mvh. René