Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano Nexus Bagnav med 7 gear og fodbremse, lavet i korrosionsbeskyttet stål navhylster. Shimano præsenterer her en alsidig og funktionel bagnav til opbygningen af dit baghjul, så du går mulighed for…
Læs mere
Vejl.: 999,00
DKK 959,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano Nexus Bagnav med 7 gear og fodbremse, lavet i korrosionsbeskyttet stål navhylster. Shimano præsenterer her en alsidig og funktionel bagnav til opbygningen af dit baghjul, så du går mulighed for at have 7 gear og montering af en fodbremse. En fodbremse sørger for en funktionel opbremsning, hvor den kan være effektiv i alt slags klima.

Anvendelse
Nexus fra Shimano holder niveauet på dit baghjul oppe, så du kan få en alsidig og robust følelse ved kørsel. Naven giver 7 gear og mulighed for montering af en fodbremse, som er yderst funktionel i trafikken. Indvendige gear kræver desuden en mindre vedligeholdelse, og er nem at montere geartråde på, da der gives et godt mellemrum mellem dem.

Specifikationer

  • 7 gear
  • Vægt: 1840 gram
  • Navbredde: 53 mm
  • Navdiameter: 87 mm
  • Huldiameter: 3 mm
  • Indbygningsbredde: 127 mm
  • Aksellængde: 175,5 mm

Kvalitetsniveau
Shimano er kendt for deres store fokus på innovation i deres produkter, hvilket har givet dem et højt kvalitetsniveau. Her bliver der givet komfort og funktionalitet igennem et nøje materialevalg og nye teknologier. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
En bagnav bør adskilles en gang om året, hvor den rengøres og smøres. I kuglebanerne bør dette gøres med Shimano Nexus. De øvrige skal derimod smøres med Shimanos speciallavede olie.

Ingen anmeldelser af dette produkt.