3 anmeldelser
Shimano Nexus kabelmåler til måling af kabelafstand mellem det udvendige kabel og til wire klembolt, som sidder i selve gear dreje delen på gearnavet. Passer til Shimano Nexus 7 og 8 gear. Dette giver dermed et virkemiddel ti…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 159,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Shimano Nexus kabelmåler til måling af kabelafstand mellem det udvendige kabel og til wire klembolt, som sidder i selve gear dreje delen på gearnavet. Passer til Shimano Nexus 7 og 8 gear. Dette giver dermed et virkemiddel til, at kunne klare vedligeholdelsen af sin cykel lidt bedre.

Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Passer til Shimano Nexes 7 og 8 gear

Kvalitetsniveau
Shimano holder niveauet højt med sine produkter, hvor kvalitetsniveauet er defineret ved en stor portion af komfort og funktionalitet. Dette kommer af solide materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med det høje præstationsniveau hos amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor de oftest ses i professionelle sammenhænge. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

EAN: 4524667207627

06-05-2015
Så vidt jeg husker fulgte der ingen vejledning med, så dette er skrevet med forbehold for at den er brugt rigtigt. Det virker til at man skal afmontere hjulet helt eller kabel"røret". Det første kan være lidt besværligt på en cykel med rullebremser. Det andet virker til at være lidt besværligt på min cykel.
26-04-2014
Meget nyttig verktøy. Uten dette er det vanskelig å få til riktig wirelengde på 7-speed Nexus gearnav.
23-01-2014
Stor hjælp