Cookery King er et stormkøkken i et revolutionerende design. Sættet er lavet af hårdt anodiseret aluminium og er derfor både robust og let. Sættet består af en slip-let pande, to gryder og et låg. Panden med slip-let belægnin…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 649,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Cookery King er et stormkøkken i et revolutionerende design. Sættet er lavet af hårdt anodiseret aluminium og er derfor både robust og let. Sættet består af en slip-let pande, to gryder og et låg. Panden med slip-let belægningen gør det nemt at stege ting, uden at der brænder noget fast på panden. Stormkøkkenet kan anvendes af de fleste typer brændere (sprit, gas og multibrændere) 

Anvendelse
Brug stormkøkkenet når du skal campere eller på vandretur. Sættet har en kompakt pakkestørrelse samt strop og medfølgende netpose, derfor er den let at have med på farten. 

Specifikationer

  • Størrelse pakket: 21.5 x 11 cm
  • Vægt: 980 g
  • Volumen: 1.7 liter + 1.4 liter gryder samt pande på 19 cm i diameter
  • Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
  • Sættet indeholder: 2 gryder, 1 pande med slip let-belægning, 1 låg, 1 aftageligt håndtag, 1 spritbrænder, skærebræt/pandebeskytter, stabil grydeholder med vindskærm, 1 justerbar rist, strop og netpose medfølger
  • Kan bruges af de fleste typer brændere (sprit, gas og multibrændere) 
  • Strop og netpose medfølger

Kvalitetsniveau
Robens gør det muligt for frilufts entusiasterne at kaste sig ud i de aktive udendørseventyr. Deres kendskab og erfaring gør dem i stand til at skabe de bedste produkter ud af de bedste materialer. Dermed kan du være sikker på et produkt med en god ydeevne, holdbarhed og valuta for pengene. 

Vedligeholdelse
Vaskes af med opvaskemiddel.

EAN: 5709388049483

Ingen anmeldelser af dette produkt.