Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Alsidige og ultralette vandregaiters fra Montane, der giver dig den beskyttelse under turen, du har brug for. Gaitersne er lavet 40D nylon, der beklædt med et skjold af Pertex Shield. Det giver et vindtæt og vandt…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Alsidige og ultralette vandregaiters fra Montane, der giver dig den beskyttelse under turen, du har brug for. Gaitersne er lavet 40D nylon, der beklædt med et skjold af Pertex Shield. Det giver et vindtæt og vandtæt materiale, der kan holde dine ben tørre og varme i fugtige og våde områder. Vandregaitersne har et højt vandsøljetryk på 20.000 mm, der virkelig siger noget om deres alsidighed - de skal nok holde under selv de mest kummerlige forhold.

Anvendelse
Tornado Vandregaiters fra Montane henvender sig til brugeren, der ska holdes tør og varm i kolde og fugtige områder. Gaitersne tilbyder en høj tæthed og åndbarhed, der giver gode forudsætninger for din næste vandretur. Gaitersne lukekr sig nemt tæt om dine sko eller støvler, og kan justeres i størrelse og stramhed.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Shadow/Black
  • Materiale:Pertex Shield
  • Vandsøjletryk: 20.000 mm
  • Krog til fastgørelse i snørrebånd
  • Forstærkning på inderside
  • Materiale: 100% nylon 40D
  • Vægt: 158g

Kvalitetsniveau
Montane er symbolet på god kvalitet, og skuffer aldrig sine kunder. Firmaet har mere end 21 års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, hvor holdbarhed og alsidighed har været første prioritet. Kunden kan derfor altid være tryg ved køb af produkter fra Montane.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse vandregaiters ved 30 grader i maskinvask, hvor der er blevet gjort brug af sportsvaskemiddel. Det kan desuden være en god ide, at benytte sig af imprægnering, så de kan generhverve deres specifikationer i lang tid. Det anbefales ikke, at benytte sig af tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

  S M L
EU størrelse    37-40.5      40.5-42.5      42.5-46.5  
       

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.