Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sram Apex er fremstillet til alle 10 speed racercykler til montering med pålodning. Apex forskifteren er kompatibel med alle Srams 10 speeds geargrupper. Forskifteren er produceret i stål og aluminium. Med en Apex…
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Sram Apex er fremstillet til alle 10 speed racercykler til montering med pålodning. Apex forskifteren er kompatibel med alle Srams 10 speeds geargrupper. Forskifteren er produceret i stål og aluminium. Med en Apex forskifter får du en velfungerende gruppe, der vejer 308 gram.

Anvendelse
Forskifteren er fremstillet til racercykler, og Sram har udviklet Apex med en såkaldt Exact Actuation teknologi. Med denne teknologi flytter forskifteren sig 1 mm, når der bliver trukket 1 mm i kablet.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Monteringstype: Til direkte montering på sadelrørets pålodning
  • Materiale: Stål og aluminium
  • Vægt: 308 gram

Kvalitetsniveau
Forskifteren er af meget høj kvalitet, hvorfor Sram også anbefaler denne til racerkonkurrencer. Motionister, som er på udkig efter komponenter af høj kvalitet, kan med fordel investere i denne forskifter. Sram har produceret Apex med en stabil og præcis skiftefunktion, som også fungerer under hård belastning.

Montering
Apex forskifteren skal monteres direkte på sadelrørets pålodning. Denne monteringsform kaldes også for brace on.

Vedligeholdelse
For at opretholde den smidige skiftefunktion, skal du holde forskifteren ren for snavs. Du bør smøre en anelse olie i de bevægelige link bøsninger, og derudover bør du altid smøre efter rengøring og ellers efter 5-10 timers cykling.

EAN: 710845673887

Ingen anmeldelser af dette produkt.