Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Sigma forlygte er vandafvisende, og lygten vejer kun 20 gram. Forlygten kan lys med konstant lys og blink. Der medfølger 2 CR2032 lygter til denne lygte. Fordelen ved denne lygte er, at du har mulighed for at mon…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Sigma forlygte er vandafvisende, og lygten vejer kun 20 gram. Forlygten kan lys med konstant lys og blink. Der medfølger 2 CR2032 lygter til denne lygte. Fordelen ved denne lygte er, at du har mulighed for at montere den mange forskellige steder alt afhængig af dine behov. Der medfølger velcrostropper i 2 forskellige længder, og disse velcrostropper giver dig mulighed for at montere lygten forskellige steder bl.a. på din arm eller på cyklens styr.

Anvendelse
Denne Sigma diode forlygte er en god suppleringslygte, som skal bruge 2 stk. CR2032 batterier. Batterierne medfølger og er monteret i lygten, når du modtager der. Batterier gør, at lygten kan lyse i ca. 50 timer. Der medfølger velcrostopper i 2 forskellige længder.

Specifikationer

  • Forlygten har 2 funktioner: konstant lys og blink
  • Lygten vejer 20 gram
  • 2 stk batterier af typen CR2032 medfølger.
  • Lygten er vandafvisende
  • Monteres uden brug af værktøj
  • Denne forlygte måler 4,6 x 3,3 x 1,5 cm
  • Velcrostrop i 2 længder

Montering
Fordelen ved denne Sigma MicroLight II forlygte er bl.a., at lygten har en meget fleksibel montering. Du skal først og fremmest ikke bruge værktøj for at montere lygten og derudover har du mulighed for at montere lygten mange forskellige steder. Du har eksempelvis mulighed for at spænde lygte fast om armen eller om cyklens styr. Lygten bliver fastspændt ved hjælp af en velcrostrop i 2 forskellige længder, og du har frit mulighed for at montere lygten, hvor det passer dig bedst.

Kvalitetsniveau
Denne Sigma forlygte er vandafvisende, lygten er udviklet med en god lysstyrke, og lygten kan lyse med konstant lys eller blink. Lygten overholder ikke alle kravene i bekendtgørelsen om cyklers indretning, hvorfor den ikke må anvendes monteret på en cykel ved færdsel på områder, hvor færdselsloven gælder.

Vedligeholdelse
Forlygten kræver ingen vedligeholdelse, og du kan sagtens tørre lygten over med en fugtig klud, hvis lygten skulle blive snavset.

27-03-2014
Lygten giver et kraftigt, men også lidt for lille lysfelt. Heldigvis købte jeg to, så min 16 årige datter kører nu med to styks, og det virker helt perfekt!