5 anmeldelser
Cateye forlygten er lovlig i henhold til bekendtgørelsen om cyklers indretning, derfor må cykellygten monteres på cykler, som færdes i områder, hvor færdselsloven er gældende. Lygten er udstyret med 3 LED, og der medfølger ba…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Cateye forlygten er lovlig i henhold til bekendtgørelsen om cyklers indretning, derfor må cykellygten monteres på cykler, som færdes i områder, hvor færdselsloven er gældende. Lygten er udstyret med 3 LED, og der medfølger batterier og lygteholder til lygten. Lygten kan lyse i to forskellige styrker i op til 320 timer.

Anvendelse
Denne lovlige cykellygte afgiver 150 candela, og kan lyse i op til 320 timer på blinkefunktionen. Lygten kan lyse i tre forskellige styrker, og hvis du bruger den lysstyrke, hvor lygten lyser mest, kan lygten lyse i 80 timer.

Specifikationer

  • 150 Candela
  • Vægt: 94 gram inklusiv batterier
  • Bruger 2 stk AA batterier, som medfølger.
  • Brændetid: Op til 320 timer
  • 2 forskellige indstillinger
  • Værktøjsfri montering
  • Batteri og lygteholder medfølger
  • Længde: 84 mm
  • Bredde: 36 mm
  • Højde: 27 mm

Montering
Der medfølger en lygteholder til denne Cateye forlygte, og du behøver ikke værktøj for at montere lygteholderen på cyklen. Du kan trække lygteholderen fri med hænderne, og derefter placere den på dit styr, hvorefter du spænder lygteholderen til igen.

Kvalitetsniveau
De 150 candela, som denne lygte er udstyret med, giver et rigtig godt lys. Dermed får du en god sigtbarhed på vejen. Lygten overholder alle kravene i bekendtgørelsen om cyklers indretning, hvorfor lygten ved færdsel i områder, hvor færdselsloven gælder, må anvendes monteret på din cykel.

Vedligeholdelse
Lygten kræver ingen vedligeholdelse, og du kan sagtens tørre lygten over med en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

EAN: 4990173021314

26-09-2017
Super fin lygte med et godt lys, til en fornuftig pris. Rart med AA batterier og ikke de små AAA
17-12-2014
Til prisen er dette et fint køb, - giver en ok oplysning af vejen :-)
03-12-2014
Rigtig god kvalitet! Efter at have prøvet Tænk testvinderen og lignende lygter med samme svage montering ledte jeg denne gang efter en solid fatning, der ikke brækker af ved let belastning. Cateyes virker bare og er let at tage af og på. Den er slank og lille, men lyser godt og lige så kraftigt som Cateye Jido m 5 dioder.
28-08-2014
Lyser kanon. Fint lys frem så man kan se hvor man kører. Den spreder også fint ud til siderne
13-11-2013
Glimrende lygte - supergodt lys, belyser kørebanen ultranem montering - spændende at se om det holder. Det eneste problem med lygten er at genskæret fra det yderste glas generer lidt og blænder en anelse, når man kører i mørke - og det generer jo synet lidt - jeg tror jeg vil klæbe en sort strimmel på oversiden af det forrreste glas