Forlygte til montering på styret. Lygten er i top kvalitet, har to LED pærer og er nem at montere, da den er lavet med et klik beslag, der dermed giver en stor komfort til brugeren. Lygten kan betjenes med 3 funktioner, høj, …
Læs mere
Vejl.: 115,00 Før 115,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Forlygte til montering på styret. Lygten er i top kvalitet, har to LED pærer og er nem at montere, da den er lavet med et klik beslag, der dermed giver en stor komfort til brugeren. Lygten kan betjenes med 3 funktioner, høj, lav og blink, og lyser her med et stort og synligt lys.

Anvendelse
D.Light CG120 fra Atredo viser en synlig vej frem, hvor man kan være tryg og sikker ved færdsel i trafikken. Forlygten kan benyttes af de fleste cykler, hvor det medfølgende gummibeslag er meget alsidigt ved at være kompatibel med forskellige størrelser.

Specifikationer

  • Forlygte med batteri
  • 2 LED pærer
  • Med klik beslag
  • Inklusiv 2 x AA batterier
  • 3 funktioner: Høj, Lav, Blink
  • 2 x 0,5 watt hvid LED
  • Dansk godkendelse

Montering
En montering af denne forlygte kan ske ved, at man blot benytter sig af det medfølgende gummibeslag. Dermed skal man ikke bruge værktøj, og kan hurtigt komme i gang med at være synlig i trafikken.

Kvalitetsniveau
Med en lygte fra D. Light er du sikker på at få en kvalitets lygte til en skarp pris. D.Light's lygter er specielt designet til de danske vejrforhold.

Vedligeholdelse
Hvis lygten bliver beskidt, kan den med fordel tørres over med en fugtig klud. Ellers er der som sådan ikke noget vedligeholdelse. 

EAN: 5712934001767

27-08-2019
12-11-2018
Den er ekstrem svær at tænde, især med handsker. Men den lyser fint.