Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne forgaffel er i Hi-Te stål både på gaffelben og stilk, desuden er stilken 1" og med gevind. Forgaflen har et gennemgående bolthul i gaffelbroen samt i gaffelenderne, så du har mulighed for a…
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 299,00 Før 199,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne forgaffel er i Hi-Te stål både på gaffelben og stilk, desuden er stilken 1" og med gevind. Forgaflen har et gennemgående bolthul i gaffelbroen samt i gaffelenderne, så du har mulighed for at montere skærme, lygtebeslag eller andet udstyr til cyklen.

Anvendelse
Du kan anvende denne forgaffel til citybikes og trekkingbikes med 28" hjul (700c) og i kombination med 1" styrfittings med gevind og 1" frempind med stamme. Der medfølger studser til montering af Canti-lever bremser eller V-bremser samt gevind i siden af gaffelbenene til montering af low rider for-bagagebærer. Der er gevindøjer for- og bagved gaffelbensenderne til montering af bl.a helskærme eller andet udstyr.

Specifikation

  • Forgaffel med 1" (25.4mm) stilk i stål
  • Passer til 28" hjul (700C)
  • Lakeret i farven sort
  • Længde på stilken er 240 mm., heraf gevindstykke på 130 mm. som kan afkortes efter ønske
  • Indbygnings mål til fornav er 100 mm. og maksimalt 9 mm. aksel
  • Gennemgående bolthul i gaffelbroen og gaffelender
  • Anvendelse af styrfittings i størrelse 1" med 26,8 mm. bundkonus
  • Farve: Sort
  • Vægt ca. 1110 gram

Kvalitetsniveau
Denne forgaffel er i stål og kvaliteten er i top med stor styrke og stivhed.

Montering
Når forgaflen skal afkortes i stilk længden så er det vigtigt at dette gøres med et lige snit ved hjælp af en savleder, se dette produkt under anbefalede varer. Styrfittings skal ud over at være i dimension 1" også passer til kronrøret på cyklen og derfor har vi ikke til denne vare tilføjet nogle anbefalede styrfittings. Frempinden der skal anvendes skal være med stamme som skal have en udvendig diameter på 22,2mm.

08-03-2017
Kvaliteten er egentlig god, MEN not' gangs udfræsningen, som fikserer mellemringen i den øverste del af styrfitting, MANGLER!!! Hvis ikke det var fordi jeg selv kunne lave denne udfræsning havde det været minus på stjerner, med andre ord en bytter!!! Havde not gangen været der, ville det have været fem stjerner da pris og levering ikke fejler noget!