Vittoria Rubino Pro IV er navnet på dette dæk. Dækket er bygget op af 3 forskellige typer lag i karkassen. Her er der lagt vægt på et all-round dæk uden at gå på kompromis.…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Vittoria Rubino Pro IV er navnet på dette dæk. Dækket er bygget op af 3 forskellige typer lag i karkassen. Her er der lagt vægt på et all-round dæk uden at gå på kompromis. Ved at bruge disse 3 forskellige lag sammen med G+ Isotech får man et forbedret dæk som imponerer under alle omstændigheder. Dækket er designet til enhver form for vej og vejr type og vil give gode resultater under alle omstændigheder. Dækket fra Vittoria indeholder materialet Graphene i gummiblandingen. Graphene er et carbon produkt, som er utroligt stærkt. Graphene giver dig afgørende fordele, som bl.a. bedre holdbarhed og bedre punkteringsbeskyttelse. Fordelen ved Graphene er, at du får bedre komfort og lavere rullemodstand. Rubino-serien er fremstillet til både motionister og licensryttere, der ønsker et let og stabilt dæk. Rubino-serien er designet til både træning og konkurrence.

Anvendelse
Dækket passer til racer- og sportscykler. Vi anbefaler disse dæk til træning og konkurrence, og hvor værdier som komfort, holdbarhed og styrke er det foretrukne.

Specifikationer

 • Vittoria Rubino Pro IV 700 x 28c (28-622)
 • Dæk type: Foldedæk uden kanttråd
 • Punkteringsbeskyttet Graphene Isotech G+ compound
 • Gummitype: Graphene Isotech G+ compound
 • 3C compund hvilket er 3 forskellige lag i karkassen
 • Dækmønster: Prisma
 • 150 TPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
 • Anbefalet dæktryk:  5 - 7 BAR (70 - 100 PSI)
 • ETRTO mål: 28-622
 • Farve: Sort/sort
 • Vægt: 270 gram

Montering
Vi har udarbejdet en vejledning til, hvordan foldedækket skal monteres på hjulet. Du kan med fordel læse denne monteringsguide, inden du starter processen omkring monteringen. Monteringsguide kan du hente her.

Kvalitetsniveau
Dette Rubino Pro IV foldedæk til racercykler er fremstillet med Graphene gummiblanding med G+. Det store overfladeareal gør det muligt at optage og sprede produktet i blandingen. Dette Vittoria foldedæk er fremstillet i høj kvalitet, hvilket bl.a. kommer vil udtryk ved at elasticiteten er høj og fleksibiliteten stor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du kontrollerer dæktrykken forud for hver cykeltur. Efter hver cykeltur vil det altid være en fordel at tørre dækkene af med en fugtig klud, da du dermed vil fjerne de småsten, som har sat sig i gummiet. Ved at fjerne småstenene sikrer du, at stenene ikke arbejder sig længere ind i dækkene. Du kan med fordel tage en smule af trykket, når cyklen ikke er i brug.

EAN: 8022530019835

Ingen anmeldelser af dette produkt.