Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med Schwalbes Pro One MicroSkin TL-Easy får du et smart foldedæk, der kan bruges uden slange. Du skal blot have et hjul, der passer til denne dæktype. Med et slangeløst foldedæk reducerer du ikk…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 529,00 Før 499,00
DKK 449,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med Schwalbes Pro One MicroSkin TL-Easy får du et smart foldedæk, der kan bruges uden slange. Du skal blot have et hjul, der passer til denne dæktype. Med et slangeløst foldedæk reducerer du ikke alene vægten på cyklen men også friktionen. Schwalbe har designet dette foldedæk særligt til Road Race, det er derfor et super dæk med masser af fart. Faktisk er dækket et af Schwalbes hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk. Cykeldækket er lavet af en OneStar gummiblanding, der sikrer dig et godt vejgreb, og beskytter mod punktering. Karkassen er af typen Micro Skin, og har hele 127 EPI.

Anvendelse
Schwalbe One Pro MicroSkin TL-Easy foldedækket passer til racercykler med hjul i størrelse 700c. Dækket er designet til konkurrencebrug, og kan anvendes uden slange, hvis dit hjul passer til denne dæktype. Anvender du dækket uden slange, kan du med fordel benytte DocBlue væske til beskyttelse mod punktering.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 295 gram
  • Størrelse 700x30c (30-622)
  • Dæktype: Foldedæk uden kanttråd
  • MicroSkin type, som er TL-Easy
  • Gummitype: OneStar, som blandt andet har en drastisk reduceret rullemodstand
  • Karkasse: Micro Skin, som gør dækket meget let og trykstærkt
  • 127 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  4,0 - 6,5 BAR/55 - 95 PSI.

Montering
Monteringsguiden finder du her

Kvalitetsniveau
Schwalbe One Pro MicroSkin TL-Easy dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 4,0 - 6,5 BAR/55 - 95 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.