Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Schwalbe One Pro er udviklet, så dækket kan anvendes uden brug af slange - dette kræver dog, at du har et hjul, som passer til denne dæktype. For at beskytte mod punktering kan der anvendes Doc Blue v&…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 315,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Schwalbe One Pro er udviklet, så dækket kan anvendes uden brug af slange - dette kræver dog, at du har et hjul, som passer til denne dæktype. For at beskytte mod punktering kan der anvendes Doc Blue væske. Fordelene ved slangeløse foldedæk er, at du reducerer vægt og friktion. Dækket er specifikt til Road Race og er et super dæk med masser af fart. Dækket er et af de hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk, som Schwalbe hidtil har lavet. Dækket er desuden lavet med en ny gummiblanding, der hedder OneStar. OneStar er en triple kompound, der giver et godt vejgreb og beskyttelse mod punkteringer. Karkassen er Micro Skin, som er med hele 127 EPI, disse EPS gør dækket meget let og trykstærke.

Anvendelse
Dækket passer til racercykler med 700c hjul. Vi anbefaler disse dæk til konkurrencebrug, hvor vægt og lav rullemodstand er det foretrukne.
Bruges dækket uden slange kan man anvende DocBlue væske til beskyttelse mod punktering.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 255 gram
  • Størrelse 700x25c (25-622)
  • Dæktype: Foldedæk uden kanttråd
  • MicroSkin type, som er TL-Easy
  • Gummitype: OneStar, som blandt andet har en drastisk reduceret rullemodstand
  • Karkasse: Micro Skin, som gør dækket meget let og trykstærkt
  • 127 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  5,0 - 7,5 BAR/70 - 110 PSI.

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe One Pro dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 5,0 - 7,5 BAR/70 - 110 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.