1 anmeldelser
Schwalbe One Pro er udviklet så den kan anvendes uden brug af slange, dette kræver dog at man har hjul der passer til denne dæktype. Fordelene ved et slangeløst dæk er, at man reducerer væ…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 359,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe One Pro er udviklet så den kan anvendes uden brug af slange, dette kræver dog at man har hjul der passer til denne dæktype. Fordelene ved et slangeløst dæk er, at man reducerer vægt og friktion. Dækket er specifikt til Road Race, og det er et super dæk med masser af fart. Dækket er et af de hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk, som Schwalbe hidtil har lavet. Desuden er dækket lavet med en ny gummiblanding, der hedder OneStar, som er en triple compound, der giver et godt vejgreb samt beskyttelse mod punkteringer. Karkassen er en Micro Skin, som er med hele 127 EPI, hvilket gør dækket meget let og tryktstærke.

Anvendelse
Dækket passer til racercykler med 700c hjul. Vi anbefaler disse dæk til konkurrencebrug, hvor vægt og lav rullemodstand er det foretrukne. Hvis du vælger at bruge dækket uden slange, kan du anvende DocBlue væske til beskyttelse mod punkteringer.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 235 gram
  • Størrelse 700x23c (23-622)
  • Dæktype: Foldedæk uden kanttråd
  • MicroSkin type som er TL-Easy
  • Gummitype: One Star, som bland andet har en drastisk reduceret rullemodstand
  • Karkasse: Micro Skin som gør dækket meget let og tryktstærkt
  • 127 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  5,0 - 8,5 BAR/70 - 125 PSI.

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe One Pro dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 5,0 - 8,5 BAR/70 - 125 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

EAN: 4026495779289

29-01-2017
Glæder mig til at prøvekøre netop dette dæk som erstatning for Schwalbe one tubeless,som iøvrigt også har indfriet mine forventninger