Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Med et Schwalbe Lugano foldedæk får du godt dæk med en Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse. Dette dæk henvender sig til de prisbevidste cyklister, der gerne vil prøve kræfter med de fordel…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med et Schwalbe Lugano foldedæk får du godt dæk med en Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse. Dette dæk henvender sig til de prisbevidste cyklister, der gerne vil prøve kræfter med de fordele, der er ved at anvende foldedæk på racercykler og cykling på landevej. Dækket har en Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse, som er produceret i en Silica gummiblanding og ydermere har det en Lite Skin karkasse. Dækket findes i en lang række farver, således at du kan skabe netop det udtryk du ønsker på din cykel.

Anvendelse
Dækket passer til racercykler samt sportscykler med 700c hjul (622). Vi anbefaler disse dæk til træning og kørsel på landevej. Dækket er produceret i en Silica gummiblanding, som er et særligt fyldstof, der giver en positiv effekt på rullemodstanden. Ydermere har det en Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse, som mindsker risikoen for punkteringer, og hjælper til at øge køre-komforten. Schwalbes Lugano dæk har en LiteSkin karkasse som er en let og tynd dækside, der er vægtreducerende og mere smidig. Dette dæk findes i to forskellige størrelser på luftkammer-volumen. Dette dæk er et 700x23c, og det anbefaler vi til de lette cyklister, hvorimod de lidt tungere cyklister bør vælge 700x25c modellen.

Specifikationer

  • Farve: Findes i flere farver
  • Vægt: 255 gram
  • Størrelse 700x23c (23-622)
  • Dæktype: Foldedæk
  • Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse
  • Gummitype: Sillica 
  • Karkasse: Lite Skin 
  • 50 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  6,0 - 9,0 BAR/85 - 130 PSI

Montering
Se monteringsvejledning her

Kvalitetsniveau
Schwalbe Lugano dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 6,0 - 9,0 BAR/85 - 130 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

24-09-2019
Meget gode dæk ligger godt på vejen
15-08-2017
25-07-2017
Passer fint og kører godt