Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et af de bedre racerdæk på markedet. Mavic Yksion Pro Powerlink SSC er både hurtigt og sikrer en høj komfort. Dertil tilbyder dækket et utroligt vejgreb, hvor der vil opleves at…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et af de bedre racerdæk på markedet. Mavic Yksion Pro Powerlink SSC er både hurtigt og sikrer en høj komfort. Dertil tilbyder dækket et utroligt vejgreb, hvor der vil opleves at være en minimal forskel mellem tørre og våde veje. Dækket har en vægt på kun 195 gram, hvorfor det er skabt til fart. Gummiblandingen for dækket er en Single Compound.

Anvendelse
Bagdækket passer til alle racercykler med et 700x25c baghjul. Her får du et unikt dæk, som sikrer dig fart og optimalt vejgreb. Benyt ikke dette dæk til dit forhjul, da Mavic ved fremstillingen af dækket har udviklet det med henblik på at udgøre bagdækket på din racercykler.

Specifikationer

  • Farve: Sort med gult og hvidt Mavic logo
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse: 25x622 (700x25c)
  • Dæktryk: Max 8,7 bar / 125 PSI
  • Vægt: 195 gram
  • TPI: 127 (tråde pr. tomme)
  • Gummiblanding: Single Compound

Kvalitetsniveau
Mavic har gennem al deres eksistens været kendt for at fremstille produkter af højeste kvalitet, og dette Yksion Pro Powerlink går i samme linje. Du får et unikt vejgreb, høj komfort samt en lav rullemodstand, hvorfor du kan vide dig sikker på fart, hvis du monterer dette dæk på dit baghjul.

Montering
Se venligst denne guide

Vedligeholdelse
Tjek jævnligt dækket for småsten og andet skidt, der kan forårsage en punktering på dit baghjul. Dertil bør du også sikre, at du kører med det optimale dæktryk, således du får den bedste komfort og mest muligt ud af dækket.

Ingen anmeldelser af dette produkt.