Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Mavic Yksion Pro Griplink SSC foldedæk er fremstillet til forhjulet på din racercykel. Dækket sikrer dig et sublimt vejgreb, hvor du nærmest ikke vil kunne mærke forskel mellem tørre…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Mavic Yksion Pro Griplink SSC foldedæk er fremstillet til forhjulet på din racercykel. Dækket sikrer dig et sublimt vejgreb, hvor du nærmest ikke vil kunne mærke forskel mellem tørre og våde veje. I foldedækket er der indbygget kevlar indlæg, som beskytter dig optimalt imod punkteringer. Dækkets gummiblanding er en Single Compound, hvilken sikrer dig den høje komfort på landevejene.

Anvendelse
Fordækket er udviklet af Mavic til at være kompatibel med alle racercykler med et 700x23c forhjul. Dækket er velegnet til konkurrencebrug, idet rullemodstanden er minimal, hvorfor du nemt kan opretholde en høj fart.

Specifikationer

  • Farve: Sort med gult og hvidt Mavic logo
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse: 23x622 (700x23c)
  • Dæktryk: Max 8,7 bar / 125 PSI
  • Vægt: 190 gram
  • TPI: 127 (tråde pr. tomme)
  • Forstærkning: Slidstærkt foldedæk med kevlar indlæg imod punkteringer
  • Gummiblanding: Single Compound

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af dette Mavic Yksion Pro Griplink foldedæk er ikke til at tage fejl af. Single Compound gummiblandingen har en lang holdbarhed, og med det indbyggede kevlar indlæg er du samtidig godt beskyttet imod punkteringer. Det høje vejgreb samt den lave rullemodstand sørger ydermere for, at du kan opretholde en høj fart på landevejene.

Montering
Se venligst denne guide

Vedligeholdelse
Du bør jævnligt kontrollere, at der ikke sidder småsten i dækket. Selvom der er indbygget kevlar indlæg, så er dette ikke ensbetydende med, at punkteringer aldrig kan forekomme. Sørg også for at køre med det anbefalede dæktryk, så du får mest muligt ud af dækket.

Ingen anmeldelser af dette produkt.