Her får du et Schwalbe Procore inderdæk, der er særligt udviklet til at blive anvendt i firmaets nye smarte Procore dæksystem, bestående af et indre dæk med slange, monteret inden i et tube…
Læs mere
Tilbudet udløber 09-08-2020
Vejl.: 379,00 Før 279,00
DKK 265,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Her får du et Schwalbe Procore inderdæk, der er særligt udviklet til at blive anvendt i firmaets nye smarte Procore dæksystem, bestående af et indre dæk med slange, monteret inden i et tubeless yderdæk. Bemærk at der skal anvendes en speciel slange til dette inderdæk, som du finder blandt de anbefalede produkter til denne vare. Der er mange fordele ved at opgradere dine dæk til det smarte Procore-system. Blandt andet en øget køreglæde på din mountainbike og ikke mindst forøget grip og en lavere risiko for snakebite. Dette inderdæk anvendes i kombination med et tubeless yderdæk, der anvendes sammen med forseglingsvæske.

Anvendelse
Dette Schwalbe Procore inderdæk anvendes sammen med en specialslange, der købes separat. Procore-systemet tillader dig at køre med et utroligt lavt dæktryk på mellem 0,8 og  1,5 bar. Det betyder, at du får et langt bedre grip og en minimal risiko for snakebite, samtidig med at dine præstationer forbedres. Bemærk at denne vare kun indeholder inderdækket.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore inderdæk i str. 29"
  • Bestående af et inderdæk
  • Type: Foldedæk

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Kvalitetsniveau
Schwalbe er en af de førende producenter i verden af dæk og slanger og leverer altid produkter af høj kvalitet. Dette dæk er ingen undtagelse.

Vedligeholdelse
Dette dæk kræver ingen særlig vedligeholdelse. 

EAN: 4026495766180

Ingen anmeldelser af dette produkt.