2 anmeldelser
Schwalbe Magic Mary Addix Soft Evolution Line foldedæk er forberedt til slangeløs anvendelse med det smarte TL-Easy system, som Schwalbe har lanceret. Dækket er produceret med Addix Soft gummiblanding som g…
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 359,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Schwalbe Magic Mary Addix Soft Evolution Line foldedæk er forberedt til slangeløs anvendelse med det smarte TL-Easy system, som Schwalbe har lanceret. Dækket er produceret med Addix Soft gummiblanding som giver en afbalanceret slidbane, som arbejder ubesværet med underlaget og giver fuld kontrol på ujævnt terræn og anbefales til Downhill og Enduro.
Karkassens opbygning er af typen Super Gravity som udmærkser sig ved at være næsten lige så stærk som typiske Downhill-dæk, men denne er meget lettere, mere robust og kan stadigvæk bruges til ekstreme forhold og er især god til enduro. 

Anvendelse
Cykeldækket kan anvendes af alle mountainbikes med 29" hjul, og det anbefales til de cyklister der prioriterer de ekstreme forhold i skoven samt Downhill. Dækket er desuden TL-Easy hvilket gør, at den kan anvendes uden slange, så man dermed opnår vægt besparelse. Dette cykeldæk har særlige gode grip- og beskyttelses egenskaber og henvender sig både til vej og offroad i særdeleshed. Dækket har en rimelig god rulleeffekt på landevejen taget i betragtning af det grove dækmønster.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse: 29"x2,35 (60-622)
  • Dæktryk: 1,6 - 3,5 BAR/23 - 50 PSI
  • Vægt: 1165 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • Gummiblanding: Addix Soft
  • Snake Skin dæksider, som er en meget let og fleksibel dækside og gør dækket lettere
  • TL-Easy

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Magic Mary cykeldæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 1,6 - 3,5 BAR/23 - 50 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495839792

13-09-2017
Meget svære at montere. Brug sæbe og masser af lufttryk! Bider perfekt og har et godt grip.
14-01-2017
Lidt svært at montere - gik meget stramt på. Monteringvæske anbefales. Når det er sagt så har de et super godt greb. Første tur gik igennem både mudder og is. Det smider mudderet hurtigt og jeg var ikke tæt på at skride ud i svingene. Her får man hvad man betaler for.