Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Schwalbe G-One Speed Evolution Line har særlige egenskaber herunder den lave vægt, der sammen med et minimalt knoppet mønster giver et super hurtigt mountainbike dæk. Evolution Line dækket er pr…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 499,00 Før 369,00
DKK 332,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Schwalbe G-One Speed Evolution Line har særlige egenskaber herunder den lave vægt, der sammen med et minimalt knoppet mønster giver et super hurtigt mountainbike dæk. Evolution Line dækket er produceret med det bedst mulige materiale og den nyeste teknologi.

Anvendelse
Dette foldedæk anvendes til mountainbike kørsel på stier med hård bund i skoven og andre hårde underlag. Dækkets fordele er meget lav rullemodstand og et godt vejgreb, hvor ulemperne hedder mindre off-Road grip, beskyttelse og holdbarhed.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Schwalbe foldedæk model G-One Speed Evolution Line
  • Størrelse: 29 x 2,35 (60-622)
  • OneStar gummiblanding som er special udviklet til Schwalbe One. Baseret på en ny Polymer med god punkteringsbeskyttelse der gør det muligt at reducere rullemodstanden drastisk.
  • LiteSkin dækside: En let og tynd dækside som består kun af den gummierede dækkasse og som giver den fordel, at vægten og rullemodstanden reduceres
  • Dæktryk: 1,6 - 3,5 BAR (23 - 50 PSI)
  • Vægt: 440 gram
  • 127 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk, at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.