Continental Mud King Protection er et foldedæk til MTB, som henvender sig til dig der kører i dybe mudrede forhold. Dækket er med sin knoppede overflade perfekt til bremsning under selv de sværeste forhold. ProTection yder en…
Læs mere
Vejl.: 549,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Continental Mud King Protection er et foldedæk til MTB, som henvender sig til dig der kører i dybe mudrede forhold. Dækket er med sin knoppede overflade perfekt til bremsning under selv de sværeste forhold. ProTection yder en fremragende punkteringsbeskyttelse, hvor BlackChili compound gummiblandingen sørger for høj køreevne, det fantastiske greb og den lave rullemodstand. Ydermere imponerer gummiblandingen med højere kilometertal, i modsætning til mange andre blandinger.

Anvendelse
Cykeldækkets fremragende greb, gør Continental Mud King Protection ideel til det svære og meget mudrede terræn. Dækket er perfekt til MTB og kan bruges af begyndere såvel som professionelle.

Specifikationer

  • Størrelse: 29x1,8 (47-622)
  • Fremragende greb
  • Designet i Tyskland
  • Vægt: 580 gram
  • Dæktryk: 3,5-4,5 bar
  • ETRTO: 47-622
  • TPI: 4/240
  • Selvrensende mønster

Montering
Du bør være opmærksom på omløbsretningen når du monterer dette dæk. Pilen på dækket skal køre den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til det rette dæktryk, hvilket i dette tilfælde er 4,5 bar.

Kvalitetsniveau
Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og slanger. Derfor er Continental en af de førende samt den eneste tyske cykeldæk producent, som reelt set producerer deres dæk i Tyskland.

Vedligeholdelse
Et cykeldæk bør tjekkes for små sten og andre spidse genstande. Et dæk bør altid være velpumpet omkring maksimum trykket, for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 4019238619270

Ingen anmeldelser af dette produkt.