1 anmeldelser
Continental har forbedret deres i forvejen testvindende X-King foldedæk, der er kendt for sit fremragende greb, lave rullemodstand og selvrensende mønsterdesign. Dette Cross King Performance foldedæk er lavet med en endnu bed…
Læs mere
Vejl.: 261,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Continental har forbedret deres i forvejen testvindende X-King foldedæk, der er kendt for sit fremragende greb, lave rullemodstand og selvrensende mønsterdesign. Dette Cross King Performance foldedæk er lavet med en endnu bedre gummiblanding, der forbedrer grebet yderligere. Selve kørefladen på dækket er ikke ret stor, hvilket gør dækket hurtigere end andre dæk. På trods af at kørefladen ikke er særligt stor, griber dækket stadig godt fast i skovbunden, og dækket mindsker derfor risikoen for, at du styrter. Dækket er klargjort til tubeless, hvis du ønsker at køre uden slange.

Anvendelse
Continental X-King Performance foldedækket er med sit grove mønster udviklet til skovkørsel, men dækket kan naturligvis også bruges på landevejen. Dækket henvender sig til alle mountainbike ryttere, uanset om man er professionel eller ej. Det grove mønster giver mountainbiken et råt look. De rundede kanter gør, at du kan skære svingene ubesværet.

Specifikationer

  • Størrelse: 29x2,2 (55-622)
  • Fremragende vejgreb
  • Selvrensende mønster
  • Vægt: 690 gram
  • Materiale: Superelastisk gummi
  • Dæktryk: 50-65 PSI

Montering
Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning (4,5 bar). Hvis dækket kører med mindre luft end minimumsgrænsen på 3,5 bar risikerer man, at dækket slår revner i siden, samt at cyklen kører mere tungt.

Kvalitetsniveau
Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og -slanger, og det har også givet sig udslag i dette dæk, som er blevet testvinder i det britiske magasin "What MTB". Continental er den eneste tyske producent af cykeldæk, som reelt set producerer deres dæk i Tyskland. Continental stræber konstant efter nye innovative tiltag og derfor søger producenten også inspiration rundt omkring i verdenen.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold alt cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 4019238797497

01-08-2019