1 anmeldelser
Schwalbe Rocket Ron Addix Speed er et dæk der er velegnet til cross-country, hvor kombinationen af fart og kontrol i svingene er på højeste niveau. Dækkene har et grovere dækmønster, hvorfor den egner sig godt til blødere und…
Læs mere
Vejl.: 439,00
DKK 339,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe Rocket Ron Addix Speed er et dæk der er velegnet til cross-country, hvor kombinationen af fart og kontrol i svingene er på højeste niveau. Dækkene har et grovere dækmønster, hvorfor den egner sig godt til blødere underlag. Gummiblandingen "Addix Speed" er forbedret på en række punkter iforhold til den tidligere model "Pacestar" Derfor for du formindsket rullemodstand med 10%, 5% bedre stødabsorbering ,15% bedre grip og 25% længere holdbarhed. Dæksiderne er LiteSkin - en let og tynd dækside der fordeler vægten og rullemodstanden reduceres. 

Anvendelse
Anvendes til mountainbike kørsel og er det perfekte valg for kombinationen af høj fart og kontrol i svingene. Giver et super godt grip off-road, lav rullemodstand, høj fart og forbedret stødabsorbering.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk 
  • Størrelse 27,5 x 2,25 (57-584)
  • Dæktryk 1,8 - 3,7 BAR (26 - 54 PSI)
  • Vægt 490 gram
  • 127 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme
  • Gummiblanding: Addix Speed
  • TL Easy
  • Liteskin dækside

Montering

Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495817189

10-04-2018
De har et godt greb i underlaget i skoven og på grus stier. Eneste sted jeg manglede bid, var på en stejl stigning hvor bagdækket gled på en lang trærod. Men da det er et high speed dæk (rød) m. lav rullemodstand i.f.t. den blå med blødere gummi og bedre greb, men større rullemodstand, gør dækket det den skal.