Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Med Schwalbes Racing Ralph Addix Performance Line får du et dæk lavet af en Addix standard gummiblanding, der er perfekt til all-round brug og er lidt hårdere i gummiet end et Addix Speed dæk. I forhol…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 249,00 Før 199,00
DKK 179,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med Schwalbes Racing Ralph Addix Performance Line får du et dæk lavet af en Addix standard gummiblanding, der er perfekt til all-round brug og er lidt hårdere i gummiet end et Addix Speed dæk. I forhold til sin forgænger, "Racing Ralph", er dette dæk blevet opgraderet, så det passer bedre til de moderne XC-spor. Dækket har derfor fået en meget hurtig og alsidig XC-dækprofil, der er udviklet specielt til baghjulet. Dæksiderne er af typen TwinSkin, hvilket vil sige, at de er forsynet med et ekstra lag gummi på siden. Det giver bedre beskyttelse mod snitskader og større holdbarhed. Desuden er dækket gjort TL Easy. Det vil sige, at det er let at konvertere til tubeless.

Anvendelse
Anvendes til mountainbike kørsel under tørre forhold. Dækket egner sig specielt godt til XC-spor og konkurrence/sport. Mønstret er ikke så groft, derfor ruller det lettere. Dette dæk er perfekt til all-round brug.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk til bag
  • Størrelse 27,5 x 2,25 (57-584) 650B
  • Dæktryk 1,8 - 3,7 BAR (26 - 54 PSI)
  • Vægt 680 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme
  • Gummiblanding: Addix
  • TL Easy
  • TwinSkin dækside

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

X

30-09-2019
Billige men kvaliteten er ikke i top. Kan mærke gummiet er blød specielt i siderne og holder nok ikke længe. Køber bedre kvali næste gang