Her får du et smart Schwalbe Procore inderdæk der er særligt udviklet til at blive anvendt som det inderste dæk i Schwalbes geniale Procore-system til tubeless mountainbike-dæk. Bemærk, at du skal benytte en særlig slange til…
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 279,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et smart Schwalbe Procore inderdæk der er særligt udviklet til at blive anvendt som det inderste dæk i Schwalbes geniale Procore-system til tubeless mountainbike-dæk. Bemærk, at du skal benytte en særlig slange til dette inderdæk. Disse slanger vises under anbefalede produkter til denne vare. Fordelen ved at opgradere til Procore-systemet er en øget køreglæde på din mountainbike og ikke mindst forøget grip samt en lavere risiko for snakebite. I dine yderdæk, som skal være tubeless, bør du anvende forseglingsvæske.

Anvendelse
Dette Schwalbe Procore inderdæk anvendes sammen med en specialslange, der skal købes separat. Som en del af procore-systemet gør dette inderdæk dig i stand til at køre med et ekstremt lavt dæktryk på mellem 0,8 og 1,5 bar, hvilket giver et meget bedre grip samt minimal risiko for snakebite. Derudover optimeres dine præstationer. Bemærk at denne vare kun indeholder inderdækket til procore-systemet.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore inderdæk i str. 27,5"
  • Bestående af et inderdæk
  • Type: Foldedæk

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Kvalitetsniveau
Schwalbe er en af de førende producenter i verden af dæk og slanger og leverer altid produkter af høj kvalitet. Dette dæk er ingen undtagelse.

Vedligeholdelse
Dette dæk kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 4026495766142

Ingen anmeldelser af dette produkt.