Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Nobby Nic cykeldækket fra Schwalbe er et dæk med mange anvendelsesmuligheder. Dækket er i størrelse 27,5"+, hvilket betyder at du får et større dæk end det almindelige 27,5", og der…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Nobby Nic cykeldækket fra Schwalbe er et dæk med mange anvendelsesmuligheder. Dækket er i størrelse 27,5"+, hvilket betyder at du får et større dæk end det almindelige 27,5", og dermed får du et dæk med et større luftkammer, som giver dig mulighed for at opnå større fart samt give dig et bedre grip i underlaget. Dækket har været testvinder i det tyske magasin TESTSIGER, hvilket bevidner om høj brugervenlighed og topkvalitet.

Anvendelse
Nobby Nic cykeldækket kan anvendes af alle mountainbikes med 27,5"+ hjul. Dækket egner sig særlig godt til cross country samt teknisk betonede forhold som for eksempel i skoven, hvor der er stejle bakker og løst underlag. Dækket er udstyret med en Snake Skin dækside, som er designet til fart og samtidig giver en god beskyttelse mod snitskader. Ydermere er dækket skabt i en Pace Star Triple gummiblanding, som er Schwalbes mest avancerede gummiblanding, der er i top kvalitet og tilpasset til det specifikke formål.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse 27,5 x 3,00 (75-584)
  • Dæktryk: 1,0 - 2,4 BAR/15 - 35 PSI
  • Vægt: 910 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme.
  • Pace Star Triple gummiblanding
  • Snake Skin dækside
  • TL-Easy

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Nobby Nic dæk er yderst nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Derfor skal du gange Schwalbes antal med 3, hvis du ønsker at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 1,0 - 2,4 BAR/15 - 35 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.