Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Schwalbe Hans Dampf Performance Line cykeldækket er produceret med en LiteSkin karkasse, som er en meget tynd og let, hvilket giver et lettere dæk. Desuden er dækket skabt i en Dual Compound gummiblanding, s…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 269,00 Før 209,00
DKK 188,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Schwalbe Hans Dampf Performance Line cykeldækket er produceret med en LiteSkin karkasse, som er en meget tynd og let, hvilket giver et lettere dæk. Desuden er dækket skabt i en Dual Compound gummiblanding, som en blanding af 2 forskellige gummier, der er med til at give dig en optimal ydelse. Kombinationen af LiteSkin dæksider og en 67 EPI karkasse giver en fremragende let og fleksibel karkasse.

Anvendelse
Cykeldækket kan anvendes af alle mountainbikes med 27,5" hjul. Dækket er særligt velegnet som bagdæk grundet det specialdesignede mønster samt gummiblandingen, som sikrer et perfekt greb i løst underlag. Ønsker man at anvende dækket allround, så har dækket også gode rulleegenskaber og virker sikkert under alle forhold.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse: 27,5x2,35 (60-584)
  • Dæktryk: 1,6 - 3,5 BAR/23 - 50 PSI
  • Vægt: 805 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • TrailStar gummiblanding
  • LiteSkin dæksider

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Hans Dampf dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 1,6 - 3,5 BAR/23 - 50 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.