Schwalbe G-One Speed Evolution Line er et foldedæk med en lav vægt og et minimalt knoppet mønster, der tilsammen giver dig et meget hurtigt dæk til din mountainbike. Dette dæk er fremstillet ud fra de bedst mulige materialer …
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 369,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe G-One Speed Evolution Line er et foldedæk med en lav vægt og et minimalt knoppet mønster, der tilsammen giver dig et meget hurtigt dæk til din mountainbike. Dette dæk er fremstillet ud fra de bedst mulige materialer og udviklet med den nyeste teknologi. OneStar gummiblandingen yder god punkteringsbeskyttelse, som virkelig reducerer rullemodstanden.

Anvendelse
G-One Speed Evolution Line er et dæk, som anvendes til mountainbike. Dækket er speciel god til dig der kører på stier med hård bund, i skoven og andre hårde underlag. Dækket har mange fordele hvor der blandt andet kan nævnes meget lav rullemodstand og et godt vejgreb. Et godt dæk har også ulemper, hvor der her kan nævnes mindre off-Road grip, beskyttelse og holdbarhed.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 500 gram
  • Schwalbe foldedæk model G-One Speed Evolution Line
  • Størrelse: 27,5 x 2,35 (60-584)
  • OneStar gummiblanding som er speciel udviklet til Schwalbe One. Baseret på en ny Polymer med god punkteringsbeskyttelse der gør det muligt at reducere rullemodstanden drastisk.
  • SnakeSkin dækside som er en let og fleksibel karkasse som gør dækket meget modstandsdygtig over for beskadigelser
  • TL Easy: Dækket er let at konvertere til slangeløs
  • Dæktryk: 1,6 - 3,5 BAR (23 - 50 PSI)
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495807142

Ingen anmeldelser af dette produkt.