Du får her et super lækkert Schwalbe Fat Albert Addix Soft fordæk, de rer et sikkert valg for alle der elsker at køre meget på spor. Dækket er designet til at give maksimal support på vanskeligt underlag, være sikkert i sving…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2021
Vejl.: 439,00 Før 429,00
DKK 419,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Du får her et super lækkert Schwalbe Fat Albert Addix Soft fordæk, de rer et sikkert valg for alle der elsker at køre meget på spor. Dækket er designet til at give maksimal support på vanskeligt underlag, være sikkert i svingene og samtidig stå godt fast under opbremsning. Dækkets mønster har afrundede knopper, fordybninger med runde kanter og forskudte knop-rækker, hvilket giver dig lav vibration. Alle knopper er naturligvis med riller på kontaktfladerne.
Fat Albert er lavet af en Addix Soft gummiblanding, der er særlig udviklet til at give et godt greb og ibrationsdæmpning. Dæksiderne er en såkaldt SnakeSkin model, der består af en meget let karkasse, hvilket giver en  effektiv beskyttelse samtidig med at vægten holdes nede. Dækket er desuden af typen TL Easy. Det vil sige, at det er let at konvertere til tubeless. Som en del af Schwalbes Evolution Line-serie er dette dæk lavet af de bedste materialer med den nyeste teknologi.

Anvendelse
Dette dæk anvendes primært til mountainbike-kørsel, og er det perfekte valg til dig, der kræver maksimalt fremdrift, som Fat Albert fordæk giver dig, selv i krævende sving og på sporene ude i terræn.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk til foran
  • Størrelse 27,5 x 2,35 (60-584)
  • Dæktryk 1,6 - 3,5 BAR (23 - 50 PSI)
  • Vægt 740 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme
  • Gummiblanding: Addix Soft
  • Dæksiderne er SnakeSkin - som er en meget let karkasse
  • TL-Easy - Forberedt til slangeløs brug

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495818247

Ingen anmeldelser af dette produkt.