Med dette geniale Schwalbe Procore-sæt kan du øge køreglæden når du kører på din mountainbike og ikke mindst forøge den grip og nedsætte risikoen for snakebite. Med s&…
Læs mere
Vejl.: 1349,00
DKK 1.199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Med dette geniale Schwalbe Procore-sæt kan du øge køreglæden når du kører på din mountainbike og ikke mindst forøge den grip og nedsætte risikoen for snakebite. Med sættet får du alt hvad du skal bruge til at udskifte begge hjul til Procore-systemet: Inderdæk, inderslanger, AirGuides, fælgbånd til tubeless, Dog Blue forseglingsvæske og dækmonteringsværktøj.

Anvendelse
Schwalbes Procore-system består af to dæk, et indre med slange og et ydre der er tubeless. Denne kombination gør dig i stand til at køre med ekstremt lavt dæktryk på mellem 0,8 og 1,5 bar. Det vil sige, at du får et utroligt godt grip og en virkelig lav risiko for snakebite, samtidig med at dine præstationer bliver forbedret. Bemærk at yderdækket skal være slangeløst, og at der skal anvendes forseglingsvæske i det. Dette sæt er kompatibel med alle typer 26" hjul - dog skal den indvendige fælgbredde være på minimum 23mm i bredden.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore komplet sæt til to hjul i str. 26" MTB
  • 2 x Schwalbe inderdæk
  • 2 x Schwalbe speciale inderslanger
  • 2 x Schwalbe AirGuide
  • 2 x fælgbånd til slangeløs brug
  • 2 x Doc Blue forseglingsvæske
  • Dækmonteringsværktøj

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Vedligeholdelse
Disse dæk kræver ingen speciel vedligeholdelse. Blot samme eftersyn og behandling, som du normalt ville give dine dæk.

Kvalitetsniveau
Schwalbe er kendt for deres store niveau indenfor dæk, hvilket også har givet dem stor anerkendelse på markedet blandt amatører og professionelle. Komfort og funktionalitet er tydeligt i produkterne, hvor en kvaliteten altid er sikret. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Schwalbe.

EAN: 4026495766340

Ingen anmeldelser af dette produkt.