1 anmeldelser
Schwalbe Magic Mary Addix Ultra Soft Evolution Line er produceret med det bedst mulige materiale og den nyeste teknologi. Addix Ultra Soft gummiblanding er udviklet til hardcore brug som Downhill og Enduro. Andre fordele er e…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 379,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe Magic Mary Addix Ultra Soft Evolution Line er produceret med det bedst mulige materiale og den nyeste teknologi. Addix Ultra Soft gummiblanding er udviklet til hardcore brug som Downhill og Enduro. Andre fordele er en super god dæmpning, anvendelse under alle vejr forhold, forbedret effekt under lave temperature hvor et godt grip og dæmpning er intakt. Ydermere har dækket "Super Gravity"  hvilket giver en fremragende punkteringsbeskyttelse, ekstrem lateral stabilitet og en dynamisk cykeloplevelse. Dækket er TL Easy som gør den let at konvertere til slangeløs.

Anvendelse
Anvendes til mountainbike kørsel som Downhill og Enduro. Det foretrukne valg af eksperter, der vil have maksimalt greb i svingene og under ekstreme mudder forholde. Med dette dæk for du fordele såsom et super godt greb off-road, god beskyttelse og lang levetid. Mindre grip på hårdt underlag og mere rullemodstand

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Type: Foldedæk
  • Størrelse 26 x 2,35 (60-559)
  • Dæktryk 1,6 - 3,5 BAR (23 - 50 PSI)
  • Vægt 1045 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme
  • Gummiblanding: Addix Ultra Soft
  • SnakeSkin dækside 
  • TL-Easy

 

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495817424

04-10-2018
Super hurtig og god service/leverance........... Schwalbe Magic Mary Addix Ultra Soft Downhill Super Gravity TL Easy Foldedæk - 26x2,35, har Super grip med masser af traction, høj rullemodstand, høj komfort, meget spor-sikker på grund af den forstærkede karkasse, svær at montere på smalle fælge, derfor best velegnet for slangeløs setup, slidstyrken kendes ikke helt endnu kun kørt 200km, tåler ikke blokering på asfalt, bliver revet i stykker. Kan anbefales som fordæk, men måske en hårdere compount, som bagdæk vil være en bedre løsning, for slidstyrken.... Købt med henblik for den kolde periode med øget grip.