1 anmeldelser
Dette Schwalbe Energizer Plus tråddæk er særligt konstrueret til brug på elcykler, men er naturligvis lige så fremragende på almindelige cykler. Dækket har en særlig dynamisk turprofil med fladt mønster midtpå og stærkt diama…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Schwalbe Energizer Plus tråddæk er særligt konstrueret til brug på elcykler, men er naturligvis lige så fremragende på almindelige cykler. Dækket har en særlig dynamisk turprofil med fladt mønster midtpå og stærkt diamantmønster ud mod siderne. Profilen sørger for at dækket ruller let på vejen og har et godt vejgreb også på løse underlag. Dækkets gummiblanding er af typen Addix E-Compound, der er optimeret til maksimal slidstyrke, lav rullemodstand og effektiv vejgreb også ved de høje hastigheder som elcykler ofte opnår. Dækket er forsynet med en 3mm GreenGuard dækbeskyttelse, der gør punkteringsrisikoen minimal. Ydermere er der reflekser på dæksiderne. Kombinationen af SmartGuard og 67 EPI karkasser giver dig en fremragende beskyttelse og smidighed.

Anvendelse
Energizer Plus er designet til primært at blive benyttet til daglig cykling på et hårdt underlag som f.eks. asfalt eller fliser. Dækket passer til mountainbike-cykler, nogle juniorcykler, shoppingcykler og elcykler med 26" hjul. Hvis du vægter slidstyrke og god punkteringsbeskyttelse højt, så er dette cykeldæk det helt rigtige valg for dig.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Størrelse: 26 x 1,75 (47-559)
  • Dæktryk: 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI
  • Vægt: 880 g.
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender per tomme
  • Addix E-Compound gummiblanding
  • 3mm GreenGuard punkteringsbskyttelse
  • Godkendt til elcykler 50 km/t
  • ECE-R75 godkendt
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader

Montering
Se monteringsguide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Energizer Plus dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dette betyder, at du skal gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt, at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt omtrent hver 10. dag.

 

EAN: 4026495843539

14-02-2019
Super fin service, og meget hurtig fragt :)