Disse smarte vandresko fra Trespass viser seriøse tendenser, der kan vise sig virksomme ude i naturens hårde og trælse strabadser. Vandreskoene er lavet med robust og slidstærkt materiale, der kan holde til alt, hvad der mått…
Læs mere
Trespass SKO størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse smarte vandresko fra Trespass viser seriøse tendenser, der kan vise sig virksomme ude i naturens hårde og trælse strabadser. Vandreskoene er lavet med robust og slidstærkt materiale, der kan holde til alt, hvad der måtte komme ude i naturen. Her bliver foden effektivt beskyttet mod vand, skidt og skarpe ting således, at vandreturen kan foregå helt uden problemer. Komforten er stor i denne vandresko, hvor den lette vægt sørger for, at skoen ikke kommer til at genere under længere ture, mens et Easy-Flow snøresystem gør det nemt at skulle binde vandreskoene. Vandreskoene giver støtte til svang med en stabiliserende og støttende stålskaft. Selve foden bliver desuden vist en komfortabel tendens med en blød og kurvet fodseng.

Anvendelse
Fell vandresko fra Trespass har specifikationerne i orden således, at man nemt kommer igennem vandreturen uden problemer. Vandreskoene er lavet således, at man kan benytte dem i enhver situation, hvor der kræves lidt mere af campisten. Her kan det trakterede design giver anledning til, at man kommer effektivt igennem naturens uforudsete strabadser.

Specifikationer

  • Letvægt
  • Livsstils vandresko
  • Easy-flow snøresystem
  • Stabiliserende svang
  • Støttende stålskaft
  • Blød og kurvet fodsål
  • Ydersål: Gummi
  • Foring: Tekstil
  • Materiale: Ruskind/Mesh

Kvalitetsniveau
Trespass er en af de mærker, man ser som en af de mest prominente mærker på markedet. Her har de igennem mange år fordret en nødvendig beskyttelse mod naturens strabadser og krav til krop og fødder. Her er komfort og funktionalitet prioriteret meget højt, hvilket kommer af brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor der både er plads til nybegyndere og seriøse campister. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man blot tørrer vandreskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Tilgængelige varianter

41


Vejledende størrelsesguide Trespass

(cm)
Størrelse  
Herre EU
24,2 39
24,6 40
25,5 41
25,9 42
26,7 43
27,2 44
28,0 45
28,9 46
29,3 47
30,1 48
Størrelse
Dame EU
22,5 36
22,9 37
23,8 38
24,2 39
25,0 40
25,9 41
26,3 42
Ingen anmeldelser af dette produkt.