Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne SKS Airworx Plus Fodpumpe er betydeligt større end Airworx 10.0. Denne metal pumpe er fremstillet i materialer af høj kvalitet, og er utrolig nem at anvende. Manometeret som er anbragt foroven, er forsynet…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 389,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne SKS Airworx Plus Fodpumpe er betydeligt større end Airworx 10.0. Denne metal pumpe er fremstillet i materialer af høj kvalitet, og er utrolig nem at anvende. Manometeret som er anbragt foroven, er forsynet med et lukkehåndtag. Denne funktion gør det nemt at mindske trykket i røret med Presta eller Schrader ventiler. Pumpen er designet i sort stål, og har en højde på 73 cm.

Anvendelse
Fodpumpen passer til alle ventiler, hvilket gør, at du nemt kan pumpe den type ventil du ønsker. Fodpumpen har et maksimalt lufttryk på 10 bar, hvilket gør den yderst anvendelig på en MTB, hvor den gængse dæk hurtigt kan blive pumpet op.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Stål/plastik
  • Passer til AV, SV, DV
  • 10 bar / 144 PSI
  • Højde: 73 cm

Kvalitetsniveau
SKS fremstiller kvalitets fodpumper, og ligger stor vægt på funktionalitet og design. SKS har mange års erfaring, og alle produkterne er grundigt testet. Dette kommer til syne i de mange priser SKS gennem tiden har vundet.

Vedligeholdelse
Cylinderen har godt af at få lidt syrefri olie, hvis pumpen står udenfor eller udsættes for temperatursvingninger. Du kan med fordel dryppe lidt syrefri olie til pakningerne i pumpehovedet. Dette holder pumpen tæt, og forlænger levetiden på din fodpumpe.

Ingen anmeldelser af dette produkt.