1 anmeldelser
Twentyniner fodpumpen fra SKS er det ideelle valg til både cykelmotionisten og den professionelle cykelrytter. Fodpumpen passer til alle typer ventiler, og dermed får du en multifunktionel pumpe, som ikke kun…
Læs mere
Vejl.: 439,00
DKK 279,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Twentyniner fodpumpen fra SKS er det ideelle valg til både cykelmotionisten og den professionelle cykelrytter. Fodpumpen passer til alle typer ventiler, og dermed får du en multifunktionel pumpe, som ikke kun kan anvendes til cyklen men eksempelvis også til fodbolde, badedyr og lignende.

Anvendelse
Denne Twentyniner cykelpumpe er ideel til alle mountainbikere, cyklister og thriatleter, som vil have en holdbar en top kvalitets-fodpumpe. Sammen med fodpumpen medfølger en adapter, således at man også kan bruge pumpen til at pumpe fodbolde, badedyr og luftmadrasser op med den.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Blå/Orange
  • Materiale: Stål og plastik
  • Længde: 730 mm.
  • Pumper op til 5 BAR / 73 PSI
  • Passer til auto-, racer- og dunlopventiler
  • Stabil fod
  • Ekstra stort manometer

Kvalitetsniveau
Denne fodpumpe passer til auto-, racer- og dunlopventil, samt en bred vifte af cykler. Pumpeslangen er ekstra lang og også ekstra stor i diameteren, det gør, at man får et ekstrem hurtigt tryk, som også kan tjekkes på det 80 mm. store manometer.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man giver selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen er udenfor eller udsat for temperatursvingninger. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Ved pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt, og her kan man også med fordel dryppe lidt syrefri olie i ny og næ.

EAN: 4002556690342

19-12-2017
Den er endnu ikke pakket ud, da det er en julegave, men den er sikkert super. God jul til jer alle.