Med denne kvalitetspumpe fra Airace er der ingen undskyldning for ikke at have det rigtige dæktryk på din cykel. Infinity AS fodpumpen pumper 21 bar eller 300PSI. Pumpen kan bruges både til dit dæk/sla…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'
Med denne kvalitetspumpe fra Airace er der ingen undskyldning for ikke at have det rigtige dæktryk på din cykel. Infinity AS fodpumpen pumper 21 bar eller 300PSI. Pumpen kan bruges både til dit dæk/slange og til din cykels forgaffel, idet den er udstyret med indbygget gaffelpumpe.
 
Anvendelse
Airace har designet denne Infinity AS fodpumpe, så du hurtigt og nemt kan pumpe din cykel. Med pumpen kan du også let justere trykket i din cykels affjedring, idet Infinity AS har indbygget gaffelpumpe. Der er installeret airbleeder i pumpen, så du kan lette trykket med 2-3 psi ved et enkelt tryk, og dermed opnå præcist det tryk du foretrækker.
 
Specifikationer
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Aluminium
  • Airbleeder til 2-3 psi tryk-kontrollering.
  • Manometer i bunden
  • "Top thin - bottom fat"-design, der giver øget stabilitet, mens du pumper.
  • 2,5" display

Kvalitetsniveau
Som en af de førende producenter af kvalitetspumper, er det ikke overraskende, at Airace også med denne Inifinity AS-pumpe leverer en pumpe af høj kvalitet. Den er robust og holdbar, og så kan den i modsætning til mange andre pumper, også fungere som gaffelpumpe.

Vedligeholdelse
Denne fodpumpe kan blot vedligeholdes ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4712832350470

Ingen anmeldelser af dette produkt.