Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Varm og alsidig fleecejakke med høj hals fra Sensor, der holder sig til stramme principper om ordentlig varme i den kolde sæson. Fleecejakken er lavet 100% polyesterfleece, der er en strækfleece fra det ita…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Varm og alsidig fleecejakke med høj hals fra Sensor, der holder sig til stramme principper om ordentlig varme i den kolde sæson. Fleecejakken er lavet 100% polyesterfleece, der er en strækfleece fra det italienske mærke, Pontetorto. Fleecejakken har en god isolering af varme, grundet de stærke og tætte fibre på ydersiden af jakken. Jakkens inderside præsenterer en utroligt god evne til at transportere sved og fugt væk, mens den også opretholder den indre varme. Ydersidens glatte overflade sørger desuden for en beskyttelse mod skidt og snavs.

Anvendelse
Sensor Technostretch FZ Jacker sørger for en varm og åndbar løsning på din træning under kolde sæsoner, så du kan koncentrere dig om din træning og præstation. Fleecejakken både benyttes som mellemlag og yderlag, og jakkens fleksible materiale sørger desuden for en god pasform.

Specifikationer

  • Farve: Blå/Sort
  • Materialer: Strækfleece fra italienske Pontetorto, 100% polyesterfleece
  • Hurtigtørrende
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Regulere temperatur
  • 2 stiklommer
  • Tommelfinger greb

Kvalitetsniveau
Sensor har leveret produkter til sine kunder i årevis, hvor kvaliteten altid har været i top. Firmaet har stor erfaring med udvikling af produkter, hvor komfort og funktionalitet har været på brugerens læber. Mærket tester desuden selv alle deres produkter, så et vis kvalitetsniveau kan sikres.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne fleecejakke ved 30 grader i maskinvask, hvor man har gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bevares. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.