Specialkonstrueret fleecejakke fra Sensor, der skaber gode rammer for en komfortabel og varm færden i den kolde sæson, hvor åndbarheden samtidig bliver optimeret. Fleecejakken er lavet med merinould fra New …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Specialkonstrueret fleecejakke fra Sensor, der skaber gode rammer for en komfortabel og varm færden i den kolde sæson, hvor åndbarheden samtidig bliver optimeret. Fleecejakken er lavet med merinould fra New Zealand, der holder et højt niveau af varme og samtidig holder din krop tempereret, da den transporterer fugt og sved væk fra kroppen. Ulden kan endda holde kroppen varm under våde forhold. Polypropylen er blevet indsat på indersiden, så jakkens materiale bliver stærkt og holdbart. De små fibre af polypropylen tilskynder den temperaturregulerende effekt ved merinoulden, så kroppen kan blive tempereret.

Anvendelse
Sensor Merino Upper Fleece er fleecejakken, der skaber de bedste rammer for en ordentlig færden og træning i kolde sæsoner. Fleecejakken sørger for en tempereret og tør krop, så præstationsniveauet kan optimeres, og beklædningen aldrig bliver et problem. Jakken henvender sig til sport og motion, men kan også bliver brugt til hverdagsbrug, da den er udstyret med meget behagelige specifikationer.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materialer: 56% Merinould fra New Zealand 44% MicroPolypropylen
  • Tykkelse: 220 g/m2 - 18 mikron
  • 2 lags konstruktion - Uld yderst og Polypropylen inderst
  • Hurtigtørrende
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Regulere temperatur

Kvalitetsniveau
Sensor rammer nemt de krav, den forfængelige motionist kræver af sin træning. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til gængse brugere, der har haft brug for at optimere sit præstationsniveau. Mærket tester desuden alle sine produkter selv, så kvalitetsniveauet kan sikres.

Vedligeholdelse
Det anbefales at vaske denne fleecejakke med uldvaskemiddel, så uldens fine natur bliver opretholdt. Dette bør enten gøres i hånden eller med uldprogram ved maskinvask. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.