Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Alsidig cykelsko fra Shimano, der er specielt udviklet til Gravel, Enduro og Trail, hvor platformspedalerne er uden klik-system. Cykelskoene giver et fantastisk greb i denne kombination med platformspedaler, da skoene er fyld…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Alsidig cykelsko fra Shimano, der er specielt udviklet til Gravel, Enduro og Trail, hvor platformspedalerne er uden klik-system. Cykelskoene giver et fantastisk greb i denne kombination med platformspedaler, da skoene er fyldt med god beskyttelse og egenskaber, når man er går med dem. Grebet ses også i bunden af skoen, der er lavet med klæbrig gummi. Overdelen er udviklet i et syntetisk materiale, hvor mesh er integreret for en større åndbarhed, mens en tåbeskyttelse er blevet indsat i den forreste del af skoen. Det strækbare mesh ses også i kraven om ankelen, hælkappen er lavet med, så der ydes en større beskyttelse mod slidskader ind mod anklen. Skoens overdel absorberer desuden minimalt vand og tørrer hurtigt, så de bliver ideelle til brug ude i våde terræner.

Anvendelse
Shimano GR500 gør det nemt at have et par alsidige sko til Gravel, Enduro og Trail, hvor skoene yder en høj beskyttelse mod terrænnet og er funktionelle med pedalerne. Disse cykelsko er anvendelige i kombination med platformspedaler og andre pedaler med en flad overflade. Cykelskoene er desuden med snørelukning, så de hurtigt kan tilpasse sig din fod.

Specifikationer

  • Enduro og trail cykelsko herre
  • Velegnet til platformpedaler uden klik system
  • Overdel i syntetisk materiale med mesh
  • Snøre lukning
  • Ekstra farve snørre medfølger så man kan sætte sit eget præg på skoen
  • Klæbrig gummi sål bund
  • Hælkappens krave er i strækbart mesh
  • Vægt: 400 gram (Str. 42)
  • Farve: Grå

Kvalitetsniveau
Shimano har en lang tradition med udvikling af kvalitetsprodukter, hvor komforten og funktionaliteten har været i top. Firmaet er kendt blandt cykelnørder, da de kun benytter sig af de seneste funktionelle og innovative teknologier, så brugeren altid står med den bedste produkt i hænderne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Skoene kræver ingen vedligeholdelse, men kan tørres over med en fugtig klud hvis de skulle blive beskidte.

Find den korrekte størrelse

Denne størrelsesguide sørger for, at du kan finde den rette størrelse blandt Shimanos cykelsko. Tabellen viser længden på skoene målt indvendigt. Du må måle dine egne fødder, for at finde den korrekte længde, og dermed den korrekte størrelse. Det er normalt, at man bruger en større størrelse i cykelsko, så forsøg derfor at finde en lidt større størrelse. Du bør måle begge fødder, da der kan opstå forskel i størrelserne. Målingen bør foregå fra en stående position, og man bør lægge 5 mm til målet, så den korrekte størrelse i cykelsko fås.

Den nedenstående tabel er vejledende, men bør tages med et gran salt, da højde og bredde på fødder er meget individuelt. Så du skal være opmærksom på, at der desuden kan komme afvigelser i forhold til størrelse, der passer din fod bedst.

Str 39 24,6 cm
Str 40 25,2 cm
Str 41 25,9 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.