Denne Exustar flaskeholder er udviklet i polycarbonate og vejer kun 48 gram. Denne polycarbonate flaskeholder er udviklet i sort med hvide og røde detaljer. Den klassiske sorte farve gør, at denne flaskeholder passer til cyke…
Læs mere
Vejl.: 99,00 Før 99,00
DKK 49,00
Ikke på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Denne Exustar flaskeholder er udviklet i polycarbonate og vejer kun 48 gram. Denne polycarbonate flaskeholder er udviklet i sort med hvide og røde detaljer. Den klassiske sorte farve gør, at denne flaskeholder passer til cykeludstyr i mange forskellige farver. Cykeludstyr i røde, hvide, grønne eller blå farver vil bl.a. passe rigtig godt sammen med denne flaskeholder.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper og passer til alle typer drikkeflasker, som er runde. Flaskeholderen er med standard mål på monteringshullerne.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvid og rød
  • Materiale: Polycarbonate
  • Bolt hul afstand er 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægtsmodel, som kun vejer 48 gram

Montering
Flaskeholderen monteres på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Afstanden mellem bolthullerne kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 og 70 mm. Hvis afstanden er mellem 60 og 70 mm., kan denne flaskeholder anvendes.

Kvalitetsniveau
Denne flaskeholder fra Exustar er udviklet i fleksibelt materiale i absolut topkvalitet, som holder godt og sikkert omkring flasken.

Vedligeholdelse
Denne smarte flaskeholder kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan sagtens blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5712934000142

30-09-2019
10-06-2018
Svær at få flasken op og ned
27-08-2015
God solid flaskeholder i pæn kvalitet. Passer endda til en Guld dame hvis det skulle være.