1 anmeldelser
Denne Exustar flaskeholder er udviklet i polycarbonate og vejer kun 48 gram. Exustar har udviklet denne flaskeholder i rød med hvide og sorte farver. Designet passer godt sammen med cykeludstyr i sorte, hvide og blå farver. H…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Exustar flaskeholder er udviklet i polycarbonate og vejer kun 48 gram. Exustar har udviklet denne flaskeholder i rød med hvide og sorte farver. Designet passer godt sammen med cykeludstyr i sorte, hvide og blå farver. Holderen kan benyttes til runde sportsflasker, og du kan let frigøre og sætte flasken ned i holderen mens du cykler.

Anvendelse
Denne flaskeholder kan benyttes på alle slags cykler samt til alle typer drikkeflasker, som er runde. Flaskeholderen er med standard mål på monteringshullerne.

Specifikationer

  • Farve: Rød med sort og hvid
  • Bolt hul afstand er 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægtsmodel som kun vejer 48 gram

Montering
Flaskeholderen monteres på cyklen med 2 skruer, der skal skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Afstanden mellem bolthullerne kan variere, men på de fleste cykler er afstanden mellem 60 og 70 mm. Hvis afstanden er mellem 60 og 70 mm., kan denne flaskeholder anvendes.

Kvalitetsniveau
Denne flaskeholder fra Exustar er udviklet i et fleksibelt materiale og i absolut topkvalitet, som holder godt og sikkert omkring flasken.

Vedligeholdelse
Der ønskes ingen større vedligeholdelse af denne flaskeholder, men man kan med fordel tørre holderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5712934000975

15-08-2019
Kvaliteten var i orden, glad for jeg valgte den i rød, bryder cyklens farve.