Denne Exustar flaskeholder er udviklet i Polycarbonate og vejer kun 48 gram. Flaskeholderen passer til langt de fleste runde drikkedunke. Flaskeholderen er designet i hvid med røde og sorte detaljer, dette enkle og flotte des…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Exustar flaskeholder er udviklet i Polycarbonate og vejer kun 48 gram. Flaskeholderen passer til langt de fleste runde drikkedunke. Flaskeholderen er designet i hvid med røde og sorte detaljer, dette enkle og flotte design vil passe til langt de fleste cykler, men specielt på hvide, sorte og røde cykler.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle slags cykler og passer til alle typer drikkeflasker, som er runde. Flaskeholderen er med standard mål på monteringshullerne.

Specifikationer

  • Farve: Hvid med sort og rød
  • Exustar flaskeholder i polycarbonate 
  • Bolt hul afstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Vægt: 48 gram

Montering
Flaskeholderen monteres på cykler med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Afstanden mellem bolthullerne kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 og 70 mm. Hvis afstanden er mellem 60 og 70 mm. kan denne flaskeholder anvendes.

Kvalitetsniveau
Denne flaskeholder fra Exustar er udviklet i et fleksibelt materiale, som er i absolut topkvalitet. Flaskeholderen sidder godt og sikkert omkring flasken.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler stort set ingen vedligeholdelse af denne flaskeholder, men kan sagtens tørre holderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5712934000982

Ingen anmeldelser af dette produkt.