Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Denne flaskeholder fra Elite er kommet i et optimeret og patenteret design, som har et bedre grip og et godt selvjusterende hold om flasken selv under ekstreme forhold. Ydermere sørger flaskeholderen for at absorbere v…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne flaskeholder fra Elite er kommet i et optimeret og patenteret design, som har et bedre grip og et godt selvjusterende hold om flasken selv under ekstreme forhold. Ydermere sørger flaskeholderen for at absorbere vibrationer, så du ikke bliver forstyrret af dette under din træning. Flaskeholderen har et lækkert eksklusivt design, som findes i flere farver.

Anvendelse
Du kan anvende alle drikkedunke og flasker til denne holder, da den har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra.

Specifikationer

  • Flere forskellige farver
  • Vægt: 40 gram
  • Materiale: Glasfiberforstærket nylon
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Justerbare elastomer i gummi
  • Tilpasser sig den enkelte flaskeform
  • Absorberer vibrationer

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm., som også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får en flaskeholder i topkvalitet, som anvendes af mange professionelle cykelryttere. Holderen er skabt i justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig den enkelte flaskeform, og dermed er du sikret, at din drikkedunk sidder godt fast i holderen. Ydermere absorberer holderen vibrationer fra underlaget.

Vedligeholdelse
Denne smarte flaskeholder kræver ikke megen vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

17-01-2019
Super lækre flaskeholder og blev leveret super hurtigt,god service.
01-08-2017
Flottere end mange alternativer, men synes ikke en normal drikkedunk passer særligt godt i den. Kræver at du fjerner øjnene var cykelstien, for at få flasken sat på plads.
31-05-2017
Holderen er alt for stram til dunken som vi også købte hos jer. Ellers er den pæn.