Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Denne Elite custom race kan anvendes til flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, yderligere er holderen med justerbare elastom…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Elite custom race kan anvendes til flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, yderligere er holderen med justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. Flaskeholderen er designet i blå grafik.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper, og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model der matcher perfekt til din cykel. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale, som er holdbar, smidig og attraktiv.

Specifikation:

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Sort med blå grafik

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet og langt de fleste professionelle cykelryttere i verden anvender Elites flaskeholder.

09-09-2019
Super fint produkt. Holder godt fast i Elite flasken, men den er stadig nem at tage ud.
13-07-2015
Rigtig god og let at tage flasken med vand af og på under kørsel, fordi holderen kan give sig lidt.