Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Denne Elite custom race kan anvendes til flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, yderligere er holderen med justerbare elastom…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Elite custom race kan anvendes til flasker med en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, yderligere er holderen med justerbare elastomer i gummi, som tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. Flaskeholderen er designet i blå grafik.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper, og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model der matcher perfekt til din cykel. Flaskeholderen er i et glasfiber forstærket nylon materiale, som er holdbar, smidig og attraktiv.

Specifikation:

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Sort med blå grafik

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstand kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet og langt de fleste professionelle cykelryttere i verden anvender Elites flaskeholder.

EAN: 8020775020722

09-09-2019
Super fint produkt. Holder godt fast i Elite flasken, men den er stadig nem at tage ud.
13-07-2015
Rigtig god og let at tage flasken med vand af og på under kørsel, fordi holderen kan give sig lidt.