Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Exustar flaskeholder har standardmål således, at den passer til de mest almindelige flasker lavet til cykelsport, som har en diameter på 74 mm. Flaskeholderen er i en letvægts carbonudgave p…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Exustar flaskeholder har standardmål således, at den passer til de mest almindelige flasker lavet til cykelsport, som har en diameter på 74 mm. Flaskeholderen er i en letvægts carbonudgave på kun 18 gram. Holderen er designet i blank-sort med hvid skrift logo.

Anvendelse
Exustar flaskeholderen kan anvendes på alle cykeltyper, hvor der er to stk. gevindbøsninger i stellet med en afstand på 60-70 mm. Flaskeholderen er fleksibel, idet den passer på stort set alle runde flasker, der er produceret til cykling. 

Specifikationer

  • Exustar flaskeholder i carbon fibre
  • Model: E-BC50+
  • Bolt hul afstand er 60-70 mm.
  • Passer til alle flaskeformer med en diameter på 74 mm.
  • Letvægts model som kun vejer 18 gr. (+/- 2 gr.)
  • Farve: Blanksort med hvid skrift

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden på mellem 60-70 mm., og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Denne flaskeholder fra Exustar er i carbonfiber og er i absolut topkvalitet. Udformningen gør, at flasken sidder sikkert fast, men samtidig er den nem at få ud af flaskeholderen, når man har brug for væske.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ikke nogen speciel vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dermed kan flaskeholderens levetid forlænges en lille smule.

Ingen anmeldelser af dette produkt.