Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Når det gælder om at holde totalvægten af ens cykel på et absolut minimum er denne Vico Carbon-flaskeholder fra Elite et rigtig godt køb. Holderen er lavet af et ultralet karbonfiber-materiale o…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Når det gælder om at holde totalvægten af ens cykel på et absolut minimum er denne Vico Carbon-flaskeholder fra Elite et rigtig godt køb. Holderen er lavet af et ultralet karbonfiber-materiale og formet i et nyt patenteret design. Resultatet er latterligt lav vægt på kun 23 gram og et godt greb om flasken selv under ekstreme forhold. Flaskeholderen er udviklet i tæt samarbejde med Pro Teams, der har været med til at give holderen sin unikke form. En form der gør det nemt og sikkert at indsætte og fjerne flasker fra holderen med et simpelt træk.

Anvendelse
Elites Vico Carbon kan holde stort set alle drikkedunke og flasker, idet den har en virkelig imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Sort
  • Vægt: 23 gram
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen større vedligeholdelse, men kan med fordelt blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775028070

09-01-2019
02-05-2018
Fragten er noget lort prøv en anden