Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Vico Carbon fra Elite er flaskeholderen til dig der søger at holde din cykels samlede vægt så lav som overhovedet muligt. Som navnet antyder er flaskeholderen lavet af et ultralet karbonfiber-materiale, der…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 209,00 Før 169,00
DKK 155,13
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Vico Carbon fra Elite er flaskeholderen til dig der søger at holde din cykels samlede vægt så lav som overhovedet muligt. Som navnet antyder er flaskeholderen lavet af et ultralet karbonfiber-materiale, der holder vægten nede på sølle 23 gram. Holderens smarte, patenterede design giver dig et bedre gram om flasken under selv de mest ekstreme cykelforhold. Konstruktionen er resultatet af et samarbejde mellem Elite og Pro Teams, der bl.a. har udmøntet sig i unikt formet flaskeholder, der gør det nemt og sikkert at indsætte og fjerne flasker med et simpelt træk.

Anvendelse
Vico Carbon-flaskeholderen passer til langt de fleste drikkedunke og flasker, da den har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Rød
  • Vægt: 23 gram
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Denne flotte flaskeholder kræver ingen større vedligeholdelse, men kan hurtigt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775027431

07-06-2018
So light! These cages are fantastic in every way. Simple installation on my BMC Roadmachine, and great looking! Grip Elite Fly water bottles perfectly; but very easy to remove and give a satisfying ‘thunk’ on re-insert. Highly recommended.